Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury Marine, et af de førende producenter på verdensplan, når det angår motorer til både.
Når du har en motor med Mercury-logoet på, kan du være sikker på at få den fremmeste teknologi på alle fronter, så du nemt kan tage dit eventyr til et nyt niveau.

Med Mercury bag dig kan du vove dig ud mod selv de største oplevelser, som livet på vandet kan byde på. Mercury hjælper dig med at få selv de største oplevelser indenfor overkommelig rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan synes. Du skal bare være villig til at turde begive dig ud på havene med os!

Mercury brandets slogan; Go Boldly, drejer sig om ikke kun om hvem vi er. Det omhandler, hvad vi laver, samt hvad vi gør muligt for verdens sejlere. Go Boldly er en opfordring til at opdage. Til at gøre eventyret til din guide. At være en del af noget endnu større.Friheden til at presse hvert sekund af glæde ud af din tid på vandet. Til at finde nye oplevelser. Til at søge efter fiskehistorier og ride på uendelige bølger. Go Boldly vil sige aldrig at sejle i kølvandet på en anden. Det betyder at kortlægge din egen kurs og regne med, at Mercury fører dig derhen.

Med Mercury er du sikret den seneste
og mest innovative teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med Verado® får du en førsteklasses oplevelse på vandet. Med Verado® får du god acceleration, høj hastighed, enkel betjening, lydsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motoren har eksklusive funktioner der skaber den mest behagelige oplevelse på vandet.

ProXS®

Med ProXS® får du en motor der er til at forstå, som giver dig god værdi, på både hastighed og acceleration. ProXS® er Mercurys sportsserie. Her får du motorer, med maksimal ydelse, til de sjove dage på vandet.

SeaPro®

SeaPro® er udviklet til dig, der lever af vandet. Motoren her kan modstå selv de hårdeste sejl forhold - hver gang! En SeaPro® giver frihed til at udføre dit job uden at du skal bekymre dig om motoren.

FourStroke®

Som navnet henleder opmærksomheden på er FourStroke® Mercurys klassiske serie af 4-takts-motorer. Dette er måske det rette valg for dig der bare skal have en solid Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Den benzindrevne indenbordsmotor MerCruiser skuffer ikke. Motoren har en virkelig responsiv acceleration og manøvredygtighed. Den er desuden let at vedligholde, så når først den er ombord er den nem at håndtere. Motoren kan klare det hele fra legende dage med vandsport til de rolige sejlture med venner og familie.

Mercury Diesel

En Diesel-motor fra Mercury er ren, rolig og så er den en effektiv motor, som scorer højt på alle parametre hos vore kunder. Her er der tale om en motor med førsteklasses brændstoføkonomi, lydsvag og med lav vægt, og så leverer vi den naturligvis med Mercurys 3 års tærings-garanti.